Uitgelicht: Nordic Sand Broste Copenhagen

*webshop is gesloten*
Bij het openen van de online shop ben ik direct begonnen met het verkopen van de Nordic Sea en Nordic Coal van Broste Copenhagen, nu komt er ook steeds meer bij van de Nordic Sand serie. 

In eerste instantie nam ik deze niet op, omdat de lichting destijds wat saai was en weinig spannende glazuur effecten vertoonden wat juist zo typerend is voor de Nordic serie. Maar nu druppelen steeds meer mooie exemplaren binnen bij de groothandel en ik probeer uiteraard de allermooiste eruit te zoeken. 

Een paar weken geleden heb ik de diepe bordjes van 17 cm al in het assortiment, en sinds een paar dagen dan eindelijk ook de mooie grote diepe borden van 22 cm. Zijn ze niet mooi!? Ik heb geen grote aantallen op voorraad, wees er snel bij wanneer je zo'n prachtig wilt hebben. Onderling zijn ze ook prachtig te combineren. 

*webshop is gesloten*Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten