Vegfest 2014, Amsterdam

Gisteren vond de eerste editie van Vegfest Amsterdam plaats en wij waren er natuurlijk bij! Wat was er weer lekker veel te zien, te eten en te kopen. Het festival werd indoor gehouden in de Maarten Lutherkerk te Amsterdam. Omdat we op tijd wilden zijn voor de lezingen zijn we al vroeg vertrokken en waren we er in de late ochtend. 's Avonds waren de Vegan Awards uitreikingen dus we hebben er een behoorlijke tijd doorgebracht zonder ons te vervelen. Dat is het fijne aan de afwisseling: lekker eten, lezingen, kraampjes met informatie en leuke spullen. Daarnaast was het prachtig weer dus kon je ook af en toe buiten van het zonnetje genieten.

Hieronder een impressie van wat er allemaal was:

Vegabond stond er met allerlei producten en de lekkernijen van Vegan Sweetheart Bakery. Natuurlijk een paar VEGO repen gekocht, die zijn verslavend lekker..

Veel goede doelen en informatie stands. Ik kwam er achteraf achter dat ik daar helaas niet veel foto's van heb gemaakt, jammer!

Je kon je inschrijven voor de lezingen die werden gegeven. Rick en ik hebben geluisterd naar Remco Stunnenberg en  we zijn naar de presentatie van Mark Kulsdom over The Dutch Weedburger. Beide erg goed en inspirerend.


Veel kraampjes met allerlei lekkers! Zoals Veggiebites, Happy Herbi, Tea and More en Foodiegek
Nog meer lekkers! The Dutch Weedburger uiteraard en hapjes van Vegan Sundays.

Kraampjes met veel vegan spulletjes: Veggie4U had de field roast chipotle worst mee ♥ , Pacae had allerlei mooie producten uit Peru mee. Veganmission was uiteraard weer van de partij en de Kvegks die we ook al op de Veggieworldbeurs hadden gezien stonden hier ook.

Rick heeft voor The Dutch Weedburger gekozen als lunch, ik ging voor een proeferijtje van dit prachtige eten: Japans, veganistisch én macrobiotisch: Malicafe Macrobiotisch. Ik zou graag eens een workshop van deze dame willen ♥


's Avonds waren de uitreikingen van de Vegan Awards. Plantaardigheidjes was ook genomineerd voor de Beste Vegan Blog en is 3de geworden! De uitslag van alle categorieën kun je hier nalezen: Winnaars Vegan Awards.

Ik vond het een erg leuke dag, veel mensen leren kennen achter de online namen. Veel mensen gesproken en leuk om te horen dat er zoveel mensen mijn blog waarderen. Hopelijk tot volgend jaar!!
Print Friendly and PDF

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag! : ) En gefeliciteerd met het behalen van de 3e plaats! Ik vond het zo jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar jouw leuke verslagje met foto's maakt dat weer een beetje goed ; ) Zo te zien was het gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal! Dank je wel! Ik zet het meteen op de Facebook en twitter van VegFestNL! Ik hoop tot volgend jaar, in ieder geval op 1 november!

  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut tot volgend jaar Christine! Bedankt voor het organiseren ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een divers aanbod, echt mooi hoeveel er te zien, proeven en horen is t.a.v een plantaardige lifestyle!
  Een workshop bij malicafe zou mij ook wel aanspreken!
  Gefeliciteerd met de 3e plek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Houden we de data in de gaten en dan gaan we gewoon, leuk!

   Verwijderen
 4. Leuk verslag en mooie foto's! En gefeliciteerd met de 3e plaats!
  Groet,
  Angelika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie weergave van een geslaagde dag! En leuk je ontmoet te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw wat een hoop lekkers. Leuke foto's, Dani!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende keer komen hoor! Je woont toch zelfs in die regio of heb ik dat mis?

   Verwijderen