Give-Away: Kookboek Plant Power!!Een tijdje geleden won ik een (tweede) exemplaar van Plant Power Lisette Kreischer bij bol.com.  Al die tijd was ik aan het wachten op een juist moment om deze weg te geven aan een van de lezers van mijn blog. Tijdens de veganmofo kwam het er niet van, en toen kwamen de vegan awards verkiezingen en vond ik dat niet echt een netjes moment.

Nu zit ik heel even in een kookdipje en lijkt het mij een goed moment om mijn dubbele exemplaar te verloten! Wil je meer weten over dit boek lees dan mijn recensie van dit boek hier:
Kookboek: Plant Power review

Wat moet je doen om een kans te maken op dit heerlijke boek?

1) Like de facebook pagina van Plantaardigheidjes: www.facebook.com/plantaardigheidjes
2) laat een berichtje achter onder dit bericht (op de blog) met een geldig e-mail adres
en/of
3) laat een berichtje achter onder het give away bericht op facebook

Op 30 november laat ik weten wie er door loting de gelukkig winnaar is geworden. Ik verzend het boek alleen binnen Europa (niet dat ik verwacht dat ik veel lezers buiten Nederland en België heb, maar toch :-))
Print Friendly and PDF

31 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk Danielle! Zoals je weet ben ik dol op mooie vegan kookboeken, ik kan er geen genoeg van krijgen, en Plant Power is een van mijn favorieten! Prachtig kookboek met heerlijke recepten van Lisette, zij inspireert me echt enorm! Ik zou het heel gaaf vinden dit kookboek te winnen, niet voor mezelf natuurlijk maar voor mijn lieve vriendinnetje. Zij 'flirt' met het veganisme, staat er voor open en eet ook vaak plantaardig, maar helemaal vegan is haar net een stapje te ver. Hopelijk geeft dit boek haar een duwtje in de goede richting!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Ik moet er iets aan doen".. zuchtte de echtgenoot vanmorgen en dat "er" is zijn gewicht/gezondheid en is helemaal niet zo gemakkelijk. Want je bent wat je eet en dat zag ik nu ook staan in dit boek :-) Het lijkt me prachtig als hij dit zou winnen. groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag wel je gegevens meesturen in je reactie, zo kan ik je alleen loten als "anoniem" en weet ik ook niet of je mijn pagina op facebook hebt geliked ;-)

   Verwijderen
  2. Ik heb geen Facebook dus ik kan er niet op klikken :-)

   Verwijderen
 3. Ohhh zo tof! Je pagina vond ik al (lang) leuk maar ga de andere puntjes gelijk ook maar doen. :) Heel benieuwd naar dit boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe eigenlijk nooit mee met give aways omdat ik altijd vind dat iemand anders het meer 'verdient' maar hier wil ik toch wel graag een gokje wagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke winactie! Ik doe dan ook graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dit boek staat al lang op mijn verlanglijstje! De laatste maanden eet ik weer wat ongezonder en ik denk/hoop dat Plant Power mij een boost kan geven om opnieuw gezonder te eten en te leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het boek zelf al en vind het enorm inspirerend, al pas ik de recepten meestal aan omdat ik ze te uitgebreid vind. Maar ik eet 1x per week bij mijn ouders, samen met mijn broer en zus. Zij vinden het nog steeds ontzettend lastig om voor mij veganistisch te koken. Ik wil dus eigenlijk meeloten voor het boek omdat ik het aan mijn ouders wil geven om hen te laten zien dat je echt wel lekker veganistisch kunt koken. Aan mijn eigen exemplaar ben ik teveel gehecht :). En laat ik nu precies op 30 november jarig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, dat lijkt me wel een leuk boek om toe te voegen aan mijn collectie..!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag wel je gegevens meesturen, zo kan ik je alleen loten als "anoniem" en weet ik ook niet of je mijn pagina op facebook hebt geliked ;-)

   Verwijderen
 9. Leeeuk hier ben ik erg benieuwd naar! Sinds ik plantaardig eet vind ik kookboeken zo fijn. Echt inspirerend:)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe heel graag mee! Ik ben momenteel veel met voeding bezig en haal graag mijn inspiratie uit leuke kookboeken :) ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super cool Daniëlle! Ik doe heel graag mee :D, het lijkt me een ontzettend tof boek met heel veel inspiratie!
  Hoezo zit je in een kookdipje? :(

  Mijn emailadres is een.meisje.dat.sanne.heet@hotmail.com. En ik volg je uiteraard al op FB :).

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, kookdip is ook het verkeerde woord.. ik kook nog wel, en ik fotografeer nog wel. Maar ik heb even geen zin om na een drukke werkdag het recept uit te schrijven en de foto's te bewerken achter mijn computer. Hang liever lui op de bank momenteel :-))

   Verwijderen
  2. Ah, ik begrijp het! Komt misschien ook door het weer? Al krijg ik, als ik nu naar buiten kijk en iedereen door de regen zie fietsen, wel zin om te gaan bakken.. hmm. Hihi.
   Ik ken het wel hoor! Niet per se met het uitschrijven van recepten of foto's bewerken, maar wel met bijvoorbeeld bloggen. En na zo'n 'dip' vind ik het alleen maar weer super leuk om er weer mee aan de slag te gaan. Dus ik hoop dat jij dat binnenkort ook weer hebt. En ik moet zeggen, ik merk niks aan je blog!
   Liefs

   Verwijderen
 12. Oh wat leuk, ik doe graag mee! Lisette Kreischer schrijft echt de leukste boeken en ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja graag, ik heb wel behoefte aan nog een leuk kookboek :-)
  Mijn e-mail is ngiliam@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt mij een zeer bruikbaar boek. Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. voor alle goede redenen van hierboven, waag ik ook graag mijn kans :-) Superleuk! mail. ebonybizart(at)gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een leuk boek ;D
  Zou ook graag een kans willen maken!
  elias.raaijmakers@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe mee!
  lissze@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe ook graag mee; ik ben door deze website heel wat meer te weten te komen over gezond en vegetarisch/veganistisch eten. Mijn dank voor de moeite die er gestoken wordt in deze website. Groetjes, Roekiye;
  r(punt)i(punt)kaya(at)gmail(punt)com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. omdat ik dol ben op gezond eten én kookboeken
  en omdat wie niet waagt niet ...

  petite_elle@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jeetje wat een hoop reacties! Wie heeft dat kookboek nodig als er op jouw blog zulke geweldige recepten staan zoals de tempeh met polenta? ;) Die ga ik heel snel proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Katja wees ons vanmiddag op jouw blog en die zijn we nu druk aan het bestuderen. We zijn (nog) geen vegans maar experimenteren graag met veganistisch eten en we zijn dol op koken. Jouw blog komt dus goed van pas. En het boek ook. Dus we dingen graag mee! Groetjes, Anneloes en Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk dat je deze give-away doet! Ik doe mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb nog nooit een vegan gerecht gekookt, maar zoals je weet ben ik erg nieuwschierig. Ook nu ik de zwangerschapskilo's kwijt moet, lijkt het me leuk regelmatig een vegan gerecht te maken. Succes met je blog!

  Groetjes suzanne dessy_18@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Suzanne wat leuk! Boek is erg geschikt om je natuurlijke gewicht te behalen, dus ik duim voor je ;-)

   Verwijderen
 24. Het lijkt mij onwijs leuk en leerzaam om dit boek te mogen ontvangen. Ik vind je blog trouwens ook erg leuk. De verhalen over jullie uitstapjes en alle vegan producten en gerechten zijn heel interessant en goed voor inspiratie! Groetjes Renée van de katjes en van Facebook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Doe graag mee!

  friedavandenbussche@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen