Groningen: Restaurant Pizzeria Palermo


Vorige maand hield Pizzeria Palermo in Groningen een winactie op hun facebook pagina: je kon een diner voor 2 personen winnen!
Omdat deze pizzeria al sinds 2015 ook vegan pizza’s en andere maaltijden verkoopt deed ik natuurlijk gelijk mee. Afgelopen zondag kreeg ik te horen dat ik de gelukkig was!
Afgelopen woensdag zijn we geweest om te gaan genieten van deze Italiaanse lekkernijen.

Vooraf krijg je een zalig brood met vegan kaas en een vegan kruidenboter. Ik vind dat zo lekker! Alleen daar maak je mij al blij mee.

Helaas schenkt Pizzeria Palermo vooralsnog geen alcohol dus een lekker bijpassend rood wijntje kon er niet bij, maar dat is eigenlijk maar beter ook op zo’n door de weekse werkdag :-)Op het tafeltje wat voor ons was gereserveerd lag al de vegan kaart klaar, hoe fijn J Sinds de laatste keer dat we er waren geweest is er ook een vegan shoarma schotel bijgekomen én zijn er sinds afgelopen week ook vegan desserts te bestellen.
Omdat ik al eerder eens de “kipschotel” had gegeten besloot ik nu voor de meest populaire pizza te gaan die ze verkopen: de veganlicious. Rick ging voor de lasagne; zo konden we van beide proeven en proberen.


De pizza was rijkelijk bedekt met groente (broccoli, ui, paprika, Spaanse peper), wilmersburgerkaas en plakjes vegan salami. De bodem heerlijk krokant! Dat is het voordeel van het daar in het restaurant opeten natuurlijk.
De lasagna was ook enorm en goed gevuld met vegan salami.


En wat een fijne timing: sinds vorige week is het mogelijk om ook als planteneter een toetje te nemen bij Palermo! Je kan zelfs kiezen uit een pudding, cupcake of…tiramisu! Wij gingen voor die laatste en die was echt verrukkelijk. Zo heerlijk dat je ook wat zoets kan nemen na afloop.

Pizzeria Palermo zit in de wijk Helpman, maar bezorgt in Groningen, Haren en Tynaarlo! Uiteraard kun je ook daar je pizza ophalen of zelf afhalen.


Restaurant Pizzeria Palermo
www.pizzeriapalermo.nl
W. Buningstraat 22
9721 JA Groningen
050-5275109
Print Friendly and PDF

1 opmerking: