Arnhem: Rawsome Café


Ik loop enorm achter met blogjes schrijven! Maar ondertussen heb ik wel allerlei leuke tentjes (opneuw) bezocht. Zo was ik weer eens in Arnhem en dan hoort daar natuurlijk een bezoekje aan Rawsome bij. Ik was er al eens eerder geweest maar toen zat het op een andere locatie. Nu zit het nog meer in het centrum en het oppervlakte is een stuk groter geworden, leuk!

De ruimte is lekker fris met een Scandinavische touch. Je kan er ook allerlei leuke producten kopen die met name voor de raw food keuken geschikt zijn.  En dan was het weer kiezen uit al het lekkers!

 


Gelukkig hebben ze nog steeds een proeverij die je kan nemen, en daar ging ik dan ook weer voor :-) Lekker allerlei smaakjes en gerechtjes proeven. Samen met een groene smoothie. Rick ging voor een bananenbroodje (met echt een zalige karamel van dadels erbij) en een een Choco Kick als smoothie. En een lekkere (warme!) linzensoep.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Bij het toilette hing een hele wand vol met visite kaartjes en folders. Natuurlijk kon ik het niet laten om ook daar een paar van mijn kaartjes te hangen. Zie je ze? :-)


Brouwersplein 7
6811 BL Arnhem

Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten