Viva Las Vegas Festival 2015

Afgelopen zaterdag was het Viva Las Vegas Festival!  Het festival vond weer plaats in Amsterdam bij Old School Amsterdam. Het was een prachtige dag, niet te warm maar een heerlijk zonnetje.

Het was ontzettend gezellig met veel bekende van eerdere en andere festivals. Ik heb niet alles kunnen fotograferen, maar hieronder een kleine impressie.


Heerlijke cupcakes van Heavenly Cupcakes Rotterdam. We namen een Oreo en een Red Velvet Cupcake. Beide waren zalig!


Charly's all is fair had zelfgemaakte, plantaardige kaasjes mee. Ik zag ze vaak al online voorbij komen, maar nu kon ik ze dan ook eens proeven en kopen. 's avonds thuis hebben we genoten van de geheitkaas en de bree'ze op een toastje met een wijntje erbij. Aanrader!De leuke potjes trokken mij direct aan, ik dacht eerst dat er confiture in zat :-) Maar nee, er zit iets anders lekkers in deze potjes: Lekker ineenpotje maakt handgemaakte pure lichaamsverzorging. De lekkerste geurtjes zaten eraan!

Gelukkig waren er ook kleine probeer potjes zodat ik wat meer kon uitproberen: scrub met grapefruit geur (erg lekker maar wel grof voor mijn huid dus ik gebruik het voor mijn voeten), haarmasker met rozemarijn (goed voor de droge puntjes! ook Rick is helemaal weg van dit spul) en een enorm mannelijke scheercreme die juist ik al heb uitgeprobeerd terwijl we die voor Rick hadden meegenomen :-))


Prachtige raw food stand met lekkere taarten en vegan nutella :-) Hier niets van geprobeerd, maar alleen al omdat het er zo prachtig uitzag een foto waard!


Pure Natural Cosmetics had heerlijke producten mee. Ook een gezichtscreme met factor 30, erg interessant, maar aangezien ik een enorm gevoelige huid heb dorst ik dat niet aan voor het bedrag. Ik heb het wel een beetje opgesmeerd en kreeg uiteindelijk geen reactie. Goed om te onthouden dus, de volgende keer neem ik een potje mee. Ook de creme met lavendel erin rook zalig.

Als dorstlesser hadden we een kokosnooit genomen, Thuis wel enorm veel moeite gedaan om ook het vruchtvlees eruit te krijgen :-)De lekkere trek hebben we gestild met een broodje Virginia Steak van Wheaty (die nam ik), echt heel erg lekker! Hartig en lekker pittig. Rick ging voor de Dophert burger.


 Voor de terugreis namen we nog een lupine broodje en voor thuis een lupinespread.


Op Viva Las Vegas kun je ook workshops volgen. Aangezien Rick niet heel erg van het bakken, hakken en snijden is vond ik het leuker om iets te volgen waarbij juist informatie werd gedeeld. We kozen daarom voor een workshop "Eating for energy" gegeven door Olive Aguas.

Reuze interessant en handige tips. Ze vertelde over kokosnootwater, liet zien hoe je het beste amandelmelk maakt, een amanelyoghurt met chiazaad en een chocolademousse met avocado en banaan. Alles kregen we te proeven erg lekker! Enige jammere vond ik wel dat ze honing en bijenpollen gebruikt en promoot. Honing is simpelweg niet vegan, gelukkig zagen we het op tijd dat ze dat wilde gebruiken en gaven we aan dat niet in onze yoghurt te willen hebben.

Rick heeft er ook veel van opgestoken gelukkig, hij wilde nu al zelf hennepzaadjes en chiazaadjes kopen :-)Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten