Amsterdam: Loving Hut


Afgelopen donderdag moesten mijn vriend en ik voor ons werk naar Amsterdam. Een mooie kans om na de werkdag even naar de onlangs geopende Loving Hut te gaan! Deze is sinds enkele weken geopend in de straat waar ik vroeger gewoond heb: Admiraal de Ruyterweg. Had het er toen maar gezeten! In de jaren dat ik er woonde was het een "gewone" snackbar met erbij Aziatische en Surinaamse gerechten. Leuk om even in onze "oude straatje" te wandelen en ons buurtje weer eens te zien. Dat was lang geleden!

De Loving Hut is een grote keten vegan restaurants met wel meer dan 200 filialen over de wereld verspreid. Er zijn snacks te vinden maar ook Aziatische gerechten, maar alles geheel plantaardig! Je kan er overigens gewoon pinnen gelukkig ondanks dat er op de website staat van niet.
Ik koos voor de Nasi met Saté en een groene smoothie. Toen het gerecht kwam had ik eigenlijk wel wat meer saus willen hebben, maar na te hebben geproefd heb ik dat niet gedaan: de nasi was echt enorm smaakvol van zichzelf.

Rick nam een broodje hamburger met wilmersburger kaas en een broodje kroket. De hamburger was enorme lekker, rijkelijk belegd met een goed broodje. Het broodje kroket was ook prima, maar niet echt meer bijzonder dan de kroket van vivera bijvoorbeeld.Er stonden 2 mooie taarten en chocolade mousses te lonken in de vitrine, maar we zaten beide best wel vol. We kozen daarom voor de chocolade taart met twee vorkjes. De chocoladeroom was erg lekker. De taart was niet te zoet en machtig, ondanks het enorme stuk wat je krijgt. Echt een aanrader!Admiraal de Ruijterweg 334
Amsterdam
020 682 5208

Dinsdag - Vrijdag 12.00 - 21.00
Zaterdag & Zondag 13.00 - 21.00

Print Friendly and PDF

8 opmerkingen:

 1. Wow, dat ziet er goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooooo!!! Lekker, ben ooit in Maastricht geweest en heb heerlijk genoten. Amsterdam gaan we dus zeker binnenkort aan doen. We maken er dan maar een culiveganweekend van...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk :-) Veel plezier alvast en geniet ze van alle lekkere dingen!

   Verwijderen
 3. Ik geloof hier helemaal niks van dat dit berichten zijn van passanten. Iets promoten is altijd goed, maar zo doorzichtig als dit dat vind ik jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar héb je het over,,,? Ik ben niet voor dit bericht betaald of gevraagd. Pure vegan enthousiasme dat er weer meer mogelijkheden zijn om dierenleed te besparen. Jammer van de aanname.

   Verwijderen