Gewonnen pakket van Vegan Mission

Half november gaf Vegan Mission een pakket met allerlei lekkere producten weg. Ik was de gelukkige winnaar! Er zaten een paar producten bij die ik al kende, maar een heleboel ook nog niet!


Wat heb ik gekregen en wat vond ik er van:
Sommer Spelt olijven snacks: nog niet geprobeerd!
Bio Wereld gebroken lijnzaad: ik gebruik heel veel lijnzaad dus deze kwam erg goed uit. Normaal gesproken gebruik ik hele lijnzaad en maal ik het zelf in een koffiemolentje tot een meel omdat het anders snel ranzig wordt. Deze is al gemalen en kun je zo door je granola, havermoutpap, of andere ontbijtgranen doen.
Plamil Egg Free Mayonaise: Zalig! Een van de lekkerste mayonaises zonder ei die er is.
Provamel Soya melk met omega 3: Deze kende ik nog niet, maar heeft een erg lekkere en milde smaak, en handig dat er extra omega 3 bij zit.
Plamil Adventskalender met chocolade: nog niet geprobeerd, vanaf morgen natuurlijk!
"Verse" sojakaas van Heirler: erg lekker! Dit zou wat meer verkocht mogen worden in Nederland
Vegetalis Bio Soja vlokken: erg handig om op voorraad te hebben, en zoveel voordeliger dan vegan gehakt uit de supermarkt.
Aardbeienveters van Candy Tree: ik houd best van snoep, maar dit is niet normaal uit de verpakking te krijgen zonder je hele aanrecht vol met aardbeienveters te hebben liggen. Lastig eten, niet helemaal mijn ding :-)
Wilmersburger Bio Geraspt Krachtig: Ja! De nieuwe wilmersburger kaas, biologisch én in een sterke smaak. Erg lekker, zowel over pizza of al je andere producten waar je geraspte kaas over wil strooien.
Wilmersburger Bio Geraspt Mild: de wat mildere variant van hierboven, smelt ook buitengewoon goed.
Vitam Mierikswortelcreme (niet op de foto): ik heb mosterd, wasabi en mierikswortel vrees. Deze staat dus nog ongeopend in de kast. Als iemand ideetjes heeft wat ik er mee kan doen?

Dankjewel Vegan Mission!


Print Friendly and PDF

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat leuk om zoiets te winnen en ook wat nieuwe dingen uit te kunnen proberen! Al zou ik ook niet zo snel die aardbeien-veters uitkiezen in de winkel, haha! De chocolade is met xylitol gezoet?! Hoe smaakt dat?
  Mierikswortel is inderdaad wel heftig, maar doet het vaak wel goed bij biet en aardappel. Misschien kun je het verwerken in de dressing bij dit gerecht?
  http://www.thefirstmess.com/2013/02/13/lemon-rosemary-vegetable-stack-with-lentils-creamy-horseradish-vinaigrette/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk dat je dit gewonnen hebt! Geniet ervan ;).
  Die adventkalender wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik zeker doen, dankjewel :-)
   Ik denk dat je die kalender wel ergens kan bestellen hoor?!

   Verwijderen
 3. Leuk pakket heb je gewonnen, gefeliciteerd! Al zou ik die aardbeien-slierten ook niet zo snel uitkiezen, haha!
  Hoe smaakt de chocolade met xylitol dan?
  Ik vind mierikswortel ook vaak wel heftig smaken. Op de website van thefirstmess zag ik wel een lekker uitziend recept met bietjes, linzen en een dressing met mierikswortel. Misschien zou je zoiets kunnen proberen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwoa, de chocolade is niet zo geweldig als de ei-vrije mayo van dat merk is. Maar ik ben nooit zo heel erg weg geweest van Duitse chocolade (behalve VEGO, maar weet niet of dat wel Duits is?).
   Ja had het recept gezien en ook al gepinned, dankjewel voor de tip!

   Verwijderen
 4. Wat gaaf dat je hebt gewonnen! Geniet ervan :-)

  BeantwoordenVerwijderen