Vegan Challenge: op 1 oktober is het weer zo ver!

Veganmofo #11

Ja! Op 1 oktober gaat de nieuwe Vegan Challenge weer van start.

Net zo nieuwsgierig  naar het veganisme als ik destijds toen ik nog vegetariër was? Maar weet je niet helemaal hoe en waar te beginnen? Begin net als ik destijds aan een Vegan Challenge! Een paar jaar geleden heb ik meegedaan aan de Amerikaanse variant (21-day Vegan Kickstart) , maar al enige tijd is er ook een Nederlandse Vegan Challenge. De VeganChallenge is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme in samenwerking met Stichting Viva las Vega’s.

Al ruim 5800 mensen gingen je voor en echt, uiteindelijk lijkt het allemaal makkelijker én lekkerder dan je waarschijnlijk had verwacht. Je krijgt dagelijks een menu met boodschappenlijstjes voor de heerlijkste recepten, leuke tips en wetenswaardigheden op de e-mail.

Maak een bewuste keuze voor jezelf en de wereld
Plantaardig eten en een veganistische levenswijze zijn een opkomende en hopelijk blijvende trend!
Naast alle gezondheidsvoordelen is er een groeiende bewustwording van dierenleed en de impact die dierlijke producten op het milieu en de voedselverdeling hebben.

We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld en tegelijk willen we een prettig en lekker leven. De keuze voor een plantaardig voedingspatroon is een keuze voor de gezondheid van jezelf én die van de wereld.

De VeganChallenge begeleid je bij het maken van de eerste stap naar deze bewuste levenswijze. Door de uitdaging samen aan te gaan blijkt dat plantaardig eten lekker, makkelijk en leuk is.

Hoe doe je mee?
Wij je ook meedoen met de lekkerste dier- en milieuvriendelijke uitdaging? Dan kun je je nu aanmelden via www.veganchallenge.nl 

De 5e editie start op 1 oktober en focust zich op plantaardige herfstgerechten. Wat denk je bijvoorbeeld van pasta met pompoen of een perencake?

Hieronder een collage van een paar van recepten uit de vorige editie:
Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten