Afsluiting Vegan Mofo + vegan awards + vegan challenge

Veganmofo nr 30!


We hebben het weer gered deze editie van VeganMofo :-)  Ik vond het erg leuk dit jaar! Met name ook door de interactie met de andere Nederlandstalige bloggers. En om eerlijk te zijn, ik heb zelfs nog berichten over! Een tweetal recepten had ik nog achter de hand, maar dat zijn nou net gerechten die wel lekker waren, maar waar de foto enorm van tegenviel. Die schoof ik dus steeds voor mij uit en uiteindelijk zijn ze niet op mijn blog belandt.

Ook aankomende week zal het niet direct stil zijn hoor! Ik heb een paar dagen raw gegeten (en nog steeds zo nu en dan), over mijn ervaringen en de gerechten die ik maakte zal nog een blogje verschijnen, En een kookboekreview van Green Kitche Travels! Deze wilde ik niet als laatste bericht doen, dat vond ik zonde. Dus dat nog allemaal aankomende week..

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de afgelopen maand vonden? Zaten er gerechten bij die jullie graag zouden willen maken? Hebben sommige gerechten jullie geïnspireerd? Hebben de kookboekenreviews misschien geholpen met keuzes maken? :-) 


Ik had het al eerder genoemd, maar...Plantaardigheidjes is genomineerd voor beste vegan blog 2014! Samen met mede -VeganMofo deelneemende blog Vegetus (en nog wat andere blogs). Het zou leuk zijn als je je stem uitbrengt! 
Stemmen kun je op:En dan hebben we natuurlijk voor de nog niet-vegan-etende-mensen een volgende uitdaging :-) Wij hebben ons best gedaan om 30 dagen lang heerlijk voor jullie te koken, het te fotograferen en erover te bloggen. Zou leuk zijn als de mensen die geïnteresseerd zijn geraakt in het plantaardige eten nu de uitdaging aangaan om 30 dagen lang plantaardig te eten! Volgens mij zijn er de afgelopen maand ontzettend veel leuke gerechten voorbijgekomen geschreven door tientallen blogs, maar als je je aanmeldt dan wordt je hierin helemaal begeleidt en krijg je voor elke dag menu suggesties, boodschappenlijstjes en tips.
Doe het voor de dieren, het milieu, de wereldvoedselverdeling, maar vooral ook voor jezelf!Print Friendly and PDF

10 opmerkingen:

 1. Yeah, je hebt het weer gered! Goed gedaan! Ik vond dat je hele afwisselende dingen hebt gepost. Ik ben geinspireerd geraakt om toch een keer zelf yoghurt te maken van haver. Ik was al fan van van hartige maaltijden met fruit gecombineerd, en daar heb je ook leuke nieuwe recepten van geplaatst!

  Ik ben ook erg benieuwd wat er nog komen gaat, zoals je ervaringen met raw eten! Maar nu misschien eerst even op adem komen of niet?! Respect weer dat je het volgehouden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben even op adem gekomen, maar had ook veel andere dingen te doen.
   Nu gaan we weer lekker verder :-)
   Leuk dat je zelf een keer haver yoghurt gaat maken!

   Verwijderen
 2. Hoera, goed gedaan hoor! Ik vond het ook heel fijn deze maand, inderdaad heel leuk als je veel reacties krijgt!
  Hier geen blogposts over, ik zal blij zijn met enkele dagen blogrust!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan gewoon door met reageren, dat motiveert toch veel meer, toch? :-)

   Verwijderen
 3. Wauw, ik ben gewoon blijven steken op 16 berichten. Echt goed dat je het vol hebt gemaakt!

  De haveryoghurt lijkt me erg lekker en ga ik misschien wel maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het leuk dat je meedeed! Het zijn toch maar eventjes 16 berichten, behoorlijk veel!

   Verwijderen
 4. Wat goed, 30 posts! Ik heb zelf niet eens geprobeerd om elke dag te posten dus ik vind het heel knap. Het is een mooie kleurrijke verzameling gerechten geworden. :)
  Ik wil wel stemmen in de Vegan Awards maar hoe moet ik nou kiezen tussen mijn favo vegan blogs! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar wel hele leuke berichten Bonnie van je!
   Dan stem je toch meerdere keren op de vegan awards :-)

   Verwijderen
 5. Ik moet nog een hoop van je posts inhalen maar ik had er enkele gezien die ik zeker ook eens ga proberen. :) Ook leuk om al die subtiele veranderingen op je blog te zien, het wordt hier steeds gezelliger!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lindsay! Laat je weten als je iets hebt gemaakt ?

   Verwijderen