Amsterdam: TerraZen Café


Het is al weer even geleden dat we een paar dagen in Amsterdam waren en hebben gegeten bij TerraZen Café. Wij parkeren onze auto altijd in de buurt van TerraZen en eigenlijk is het best wel vreemd dat we er nooit eerder hebben gegeten. Het menu is volledig veganistisch met een enorme keus en variatie.

De entourage is niet chique of fancy, een doorsnee snackbar ziet er waarschijnlijk moderner uit en je moet ook niet verwachten dat de bediening de etiquette volgt. Maar het eten is er erg goed en lekker en dat is toch naar mijn idee het belangrijkste, en het gezelschap waar je mee bent natuurlijk :-)Rick nam de Vegan Chicken Curry met rijst. Deze zat lekker boordevol groentes en een frisse salade ernaast, het smaakte allemaal heerlijk.

Ik koos voor de Tempeh Katsu, deze werd geserveerd met rijst en een miso soep. Dat alles samen met de edamame boontjes die we vooraf hadden zaten we toch echt propvol!


Maar natuurlijk sla je dan geen vegan taart over als je eindelijk de kans krijgt dit te proeven :-) Het werd de chocolade taart en deze was verrukkelijk. Totaal niet droog, maar wel luchtig. Aanrader!


TerraZen Café zit in het centrum vlakbij het Centraal Station, in een zijstraatje van de Nieuwedijk. Wil je even zonder gedoe lekker en gezond veganistisch eten en ben je in het centrum dan is dit echt een handig adresje.

Sint Jacobsstraat 19hs
1012NC Amsterdam

elke dag geopend van 12:00 tot 22:00Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten