Raw tea workshop Groningen


Afgelopen zondag heb ik met 3 collega's een workshop "raw tea" gevolgd. Deze werd gegeven door Daniëlle van Dhana Chocolade. Ik heb al eerder een workshop bij Daniëlle gevolgd, daarover kun je *hier* meer lezen.

De tafel was vol bezet met allerlei lekkers, van superfoods tot alternatieve zoetmiddelen etc. We gingen verdeeld in groepjes aan de slag om lekkers te maken terwijl het zonnetje heerlijk in de ruimte naar binnen scheen.


Wat we uiteindelijk hebben gemaakt: een raw carrot cake met een cashew creme. Deze was echt weer superlekker! Vooral de kleine hapjes zijn een leuk idee om bijvoorbeeld te trakteren etc. Wil je deze taart ook eens maken? Deze staat hier online: raw carrot cake with cashew cream cheese frosting


Bonbonnetjes met een bounty en sinaasappelsmaak (lekker!) en chocoladebonbons met een banaan-pindakaas vulling. Vooral de eerste bonbons vonden we het meest geslaagd, die met pindakaas banaan was iets té veel chocoladesmaak waardoor je de rest niet meer proefde (maar ze zagen er wel schitterend uit!)

Daarnaast waren er springrolls met een lekker pittig raw pindakaas sausje.


En er waren brownies, gemaakt van zonnebloempitten, rozijnen en dadels. Erg lekker en ontzettend machtig.


Kijk voor meer workshops of informatie op: Dhana Chocolade

Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten