Melk, je kan zonder!

Veel mensen zijn opgegroeid met de sprookjes van de zuivelindustrie, zoals beelden van koeien in mooie, groene weiden en verhalen als melk is noodzakelijk voor sterke botten. Maar wat is daarvan nou waar? En hoeveel weet je nou echt over zuivel en de zuivelindustrie?


Melk, Je Kan Zonder! from Melk, Je Kan Zonder! on Vimeo.
Print Friendly and PDF

2 opmerkingen:

  1. Daarnaast vind ik melk ook gewoon vies. En er is nietsnmis mee ook de zuivelinname een beetje te beperken. Ik voel me er in ieder geval veel beter bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kon nooit melk drinken, ik vond echt niet lekker, en toch ben ik gegroeid zonder problemen. mijn moeder heeft een allergie voor alle soorten kazen, zij mag absoluut niks waar kaas in zit. Zij was bang voor haar botten, na een leven zonder calcium, maar toch heeft ze geen enkele probleem en is nu in de overgang...
    Chiara (italianindutchkitchen.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen