Champignons en tofu gekruid met miso en rozemarijn + sugarsnap salade
Champignons en tofu gekruid met miso en rozemarijn
1 pakje stevige tofu, geperst en in blokjes
1½ bakje champignons, gehalveerd
1 paprika, in stukjes
1 afgestreken el miso
1½ tl verse rozemarijn, fijngehakt
1½ tl tijm
2 el balsamico azijn
1 teentje knoflook, fijngehakt
1-2 el sojasaus
2 el olie + olie om in te bakken
Meng de volgende ingredienten samen in een kommetje: miso, kruiden, balsamico azijn, en de gehakte knoflook.
Verhit in een grote pan/wok wat olie. Doe de tofu, champignons, 2 el olie en de paprika in de pan, even kort omroeren. Doe het miso mengsel erbij en roer alles goed door elkaar. Wanneer alles mooi bruin wordt proeven en op smaak brengen met sojasaus.
Serveren met rijst.
Sugarsnaps met gemberdressing
1 zak sugarsnaps
1 el geraspte verse gember
1 tl mosterdzaad
1 el sesamolie
1 el olie
2 el sojasaus
1 el agavesiroop
sesamzaadjes
Blancheer de sugarsnaps 1 a 2 minuten in kokend water. Giet af en spoel met koud water om het koken te stoppen. Snijd de sugarsnaps door midden.
Meng de volgende ingrediënten: gember, mosterdzaad, sesamolie, olie, sojasaus en agavesiroop. Meng door de sugar snaps en laat alles minimaal een half uurtje intrekken.
Bij het serveren bestrooien met sesamzaadjes
Facebook Page
Labels
aardappels
aardbeien
aardpeer
amandelmeel
amazake
ananas
appel
artisjok
asperges
aubergine
avocado
banaan
berlijn
bietjes
bimi
bladerdeeg
bladgroen
bloemkool
boekweit
boerenkool
boerenpate
bonen
broccoli
brood
broodbeleg
bulgur
cacao
cashewnoten
champignons
chia
chipotle
chocolade
clearspring
courgette
couscous
cranberry
dadels
daslook
dip
edamame
eivervanger
erwten
evenement
falafel
feestelijk
fermenteren
festival
freekeh
fruit
gefermenteerde tofu
gerookte tofu
gierst
Groningen
haarverzorging
haricots vert
havervlokken
hazelnoten
ijs
ijspegels
jackfruit
jostabes
kaassaus
kala namak
kant en klaar
kastanjes
keramiek
kerst
khadi
kikkererwten
kikkererwtenmeel
knolselderij
knolvenkel
kokos
kokosmelk
komkommer
koningsoesterzwam
kookboek
kookboek review
kool
koolrabi
kruiden
kruisbessen
lamsoor
linzen
mais
mango
meiraapjes
melk
meloen
mibuna
milieu
miso
muffins
mythes
naan
Nieuw-Zeelandse spinazie
noodles
noten
notenkaas
olijven
online shop
ontbijt
paddenstoelen
palmkool
paprika
parelgerst
pasta
pastinaak
pate
peer
peper
pepers
peren
perzik
peultjes
pinda
pita
pizza
polenta
pompoen
pompoenpitten
prei
product review
quinoa
raapstelen
rabarber
radijs
raw
recept
restaurants
rettich
rijst
rozijnen
salade
schorseneren
seitan
sesam
shop
silken tofu
sla
smaakmaker
snijbiet
snijmoes
soep
soja medaillons
sojafilets
spelt
speltrijst
sperziebonen
spicebar
spinazie
spruitjes
steden
stoofperen
sugarsnaps
tahin
tatsoi
tempeh
tofu
tomaten
tortellini
tuinbonen
tzatziki
uien
uitgelicht
uitleg
vega gehakt
vegan
vegan balletjes
vegan garnalen
vegan kaas
vegan kip
vegan salami
vegan shop
vegan spekblokjes
vegan winkel
vegan worst
vegan yoghurt
vegan zalm
vegetarische kip
veldsla
venkel
vijgen
voordelen
walnoot
waterkers
wijntip
winterpostelein
workshop
wortel
zeekraal
zeewier
zoet
zoete aardappel
zwarte peper
zwarte rijst
Blog Archive
© Plantaardigheidheidjes. Mogelijk gemaakt door Blogger.
Hoi,
BeantwoordenVerwijderenwat een leuke blog heb je! Ook dit receptjes ziet er erg lekker uit! Ben je ook te volgens via Bloglovin?
Groetjes,
Joy
http://fashionfoodfunforever.nl/wordpress/
Hoi Joy, dankjewel voor je compliment!
VerwijderenJa, als je zoekt op plantaardigheidjes komt mijn blog gewoon naar voren in de zoekresultaten.
Binnenkort even de tijd nemen voor jouw blog, die ziet er ook super uit!
groetjes
Danielle