't Waar: Verse Aarde, brunch & lezing

Afgelopen zondag ben ik naar Verse Aarde in 't Waar (provincie Groningen) geweest.  Verse Aarde is een  streek- en seizoensgericht huiskamer-restaurant gevestigd in de prachtige galerie 'Waarkunst'. Iedere vrijdagavond kun je daar aanschuiven aan de lange tafel voor een drie gangen vegetarisch menu.

Voor deze gelegenheid werd er op zondag een geheel plantaardige brunch geserveerd gevolgd door een lezing van De Planteneter.

Snel voordat alle mensen van de prachtig opgemaakte schalen gingen  opscheppen heb ik nog wat foto's kunnen maken. Helaas heb ik hierdoor wel twee gerechten gemist die nog iets later werden neergezet zoals de quiche met hazelnoten en de pikante gerst met aardpeer. Maar hieronder een goede impressie.

 Heerlijke verse salades &  Muesli met kokos en speltmelk.

 Witlofschuitjes met pompoen en zonnebloempitten pate. & Havermouthopjes met aardappel en pompoen.

Gegrilde paprika bootjes met (ik meen te herinneren) linzen en alfalfa. 

In de galerie zijn wisselende exposities te zien van schilderijen, beelden, fotografie, glas, installaties en opmerkelijk design van professionele kunstenaars en ontwerpers. Ik heb geen kijkje kunnen nemen in de beeldentuin , maar ook die zal ongetwijfeld erg mooi zijn.Aankomende activeiten op zondag eventueel in combinatie met een brunch kun je hier vinden: Heerlijke Zondagen bij Huiskamer restaurant Verse Aarde.


Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten