Viva Las Vega's Food Festival 2013

Afgelopen zaterdag was het Viva Las Vega's Food Festival 2013 in Amsterdam bij Studio K. Vorig jaar brachten we hier ook een bezoekje aan, maar nu was het veel uitgebreider en toch ook weer hele andere kraampjes.
We zijn niet een hele middag gebleven al kun je wel jezelf een behoorlijke tijd vermaken met workshops en entertainment. Ons ging het voornamelijk om even het aanbod op de markt te bekijken en daarna even lekker Amsterdam in te gaan.

We hebben lekkere brownies en carrot cakes van Mijn Cake genomen, erg lekker!

Van Barefood kochten we de Cacao Now!  Een chocoladespread met kokossmaak. En de Macadamia & Co welke een mix is van macadamianoten, cashewnoten en gehakte medjouldadels.


It's Organic stond er met heerlijke wijnen, deze kennen we al van de wijn die wij bij De Keukentuin kopen, maar ditmaal namen we een zoete rode Italiaanse wijn mee, de Dolce Del Castello.

Bij Daphne van Happy Herbi namen we de raw rasberry beet cake with vanilla mee en de raw sweet potato strawberry cake mee.
Verder was er veel snoep, healthy whole foods en allerlei lekkers te koop. Toppunt van de dag waren toch wel de onderstaande Seitan Rolls van Eveline Cooks. Wat waren die lekker! Zo lekker dat we voor een tweede portie terug kwamen om mee te nemen voor onderweg.
Toen bleek dat het recept in haar leuke kookboekje stond heb ik die uiteraard direct gekocht.


We zijn daarna nog lekker Amsterdam in gegaan. Het voelt toch altijd weer een beetje als thuiskomen ondanks dat we er al weer een paar jaar niet meer wonen. Voordat we "china town" (zeedijk) bezochten voor soba en udon noodles en andere lekkere dingen zijn we nog even de Nieuwe Hoogstraat ingedoken want daar zit Candy Freaks! Een enorme snoepwinkel waarbij duidelijk wordt aangegeven welke snoep vegetarisch, veganistisch en/of biologisch is. Geweldig!
Print Friendly and PDF

1 opmerking:

  1. Nu vind ik het jammer dat ik niet alles heb kunnen proeven, want die seitan rolletjes zien er overheerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen