Aziatische bonensalade

Heerlijke frisse gezonde salade, die erg makkelijk te maken is, maar waar wat tijd gaat zitten in het fijnsnijden van de kool en raspen van de wortel. Maak wat extra zodat je het de volgende dag ook mee kan nemen als lunch. Het oorspronkelijke recept gebruikt ook rode kool, voor het oog een stuk mooier dus als je die wil gebruiken kan dat natuurlijk prima!


Aziatische bonensalade
4 cups fijngesneden witte kool
2 cups geraspte bospeen
1 rode paprika, ontdaan van zaden en fijn gesneden
1 blik groene kidneybonen (helaas waren ze niet groen als er op het blik stond, maar het idee was leuk)
2 lente-uitjes, fijn gesneden
½ cup pinda's

Dressing:
¼ cup agave siroop
¼ cup plantaardige olie
¼ cup witte wijn azijn
1 el soja saus
1 el pindakaas
½ tl tabasco
1 el geraspte verse gember
1 teentje knoflook, fijngehakt

Doe alle ingrediënten van de dressing bij elkaar, mix de overige ingrediënten en meng met de  dressing.



Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Instagram