Herfstpasta met pompoen

Vegan MoFo #9:
Pasta met pompoen, ik moest even aan de gedachte wennen of ik die combinatie wel lekker zou vinden, maar dit gerecht is echt heerlijk!


Het is een lekkere rijke vullende saus, en als je het voor twee personen maakt dan heb je nog genoeg om de volgende dag mee te nemen als lunch. Of een portie invriezen voor later als je een keer geen tijd hebt om te koken. Ikzelf heb de prei weggelaten (prei kan ik nog steeds niet waarderen) maar een gesneden ui toegevoegd.

Voor een mooiere foto van dit gerecht, én het recept kun je kijken op de blog van Astrid:PS Je kan nog altijd meedoen aan de Give Away!
Print Friendly and PDF

2 opmerkingen:

  1. de combi pasta met pompoen kende ik al uit een ovenschotel, maar dit ziet er ook wel heel goed uit. Deze ga ik ook een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd of jij het ook lekker vindt Chell.

    BeantwoordenVerwijderen