Tortilla wrap met vegetarisch gehakt



 Tortilla wrap met vegetarisch gehakt

1-2 pakken gehakt van de Vegetarische Slager (of een ander merk met plantaardig gehakt, hoeveelheid afhankelijk van hoeveel trek je hebt ;-))
1 grote ui, gesnipperd
1 grote teen knoflook, geperst
½ doosje (kastanje) champignons, in plakjes 
2 eetlepels Mexicaanse kruiden
2 eetlepels tomatenpuree
Scheutje water
4Tortilla wraps meergranen

In een koekenpan de ui in een paar minuten zacht fruiten.Knoflook erbij doen en even doorroeren. Champignons en het plantaardige gehakt toevoegen. Twee eetlepels kruiden erdoor roeren. Tomatenpuree met een klein scheutje water verdunnen en door het gehakt roeren.
Ondertussen de tortilla's verwarmen (ik doe dit in een koekenpan met een deksel)
Wanneer de champignons mooi geslonken  en aangebakken zijn, de gehakt mix over de tortilla's heen verdelen en dichtvouwen.

Voor erbij:
Ongezoete plantaardige yoghurt van bv Sojade of Provamel en een lekkere salsa. Ik heb die van La Costena, heerlijk pittig!




Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten