Scrambled tofu
1 pak firm tofu, goed uitgeknepen en verbrokkeld in kleine stukjes (met je handen)
1 kleine ui, fijngesneden
1 klein teentje knoflook, geperst
5-6 kastanje champignons, fijngesneden
½ el kurkuma
1 eetlepel edelgist vlokken
olijfolie om in te bakken
peper en zout
optioneel: bieslook
In een pan olijfolie verhitten, hierin ui roerbakken tot deze glazig is. Knoflook en champignons erbij voegen, goed roeren. Vervolgens tofu erbij mengen en de kurkuma en edelgist.
Alles zo'n 10 minuutjes al roerend bakken.
Zout en peper naar smaak toevoegen en indien je het gebruikt garneren met fijngesneden bieslook.
Lekker op knapperig brood!
Hoihoi, Wil je pinterest toevoegen op je site? Dan kan ik deze heerlijke scrambled tofu toevoegen aan mijn VeganEggstyle prikbord :-). Groetjes!
BeantwoordenVerwijderenHoi! Staat er nu bij :-)
BeantwoordenVerwijderenDankjewel voor de tip, ik ga gelijk even kijken op pinterest naar je verzameling pins.