Afgelopen keer hebben we dus een keuze gemaakt uit de vele voorgerechtjes en daar heerlijk van gegeten!
Atsuage Tofu - Gefrituurde zachte Tofu met vers geraspte gember in soja saus
(helaas al van gegeten toen ik bedacht het te willen fotograferen)
Gobo no karikari Age - Krokant gefrituurde traditionele Japanse groente 'Gobo' (klitwortel)
Sunomono - Wakame-zeewier met komkommer in een smaakvolle soja-azijnsaus
Eryngi Dengaku - Gebakken koningsoesterzwam met huisgemaakte Dengaku-miso saus
(absolute favoriet van de avond!)
(absolute favoriet van de avond!)
Ume-Kyuri Rol - Sushi met gerookte organische tofu, ume-boshi pruim & komkommer
Gobo Salad - Salade met de traditionele Japanse groente klitwortel 'Gobo' en wortel
Umegensyu Shirakaga - Dessertwijn met een bouquet van pruimenbloesem en zoet elegante aromatische smaak
Geen opmerkingen:
Een reactie posten