Groningen: Japans restaurant Hanasato

Dat je ook goed veganistisch uit eten kan blijkt maar weer bij Hanasato. Een Japans restaurant in Groningen aan de Gedempte Zuiderdiep 55. Ik heb hier eerder al eens gegeten, en de Shabu Shabu was erg lekker, maar meer trokken mij de vele voorgerechtjes.
Afgelopen keer hebben we dus een keuze gemaakt uit de vele voorgerechtjes en daar heerlijk van gegeten!

Atsuage Tofu - Gefrituurde zachte Tofu met vers geraspte gember in soja saus
(helaas al van gegeten toen ik bedacht het te willen fotograferen)

Gobo no karikari Age - Krokant gefrituurde traditionele Japanse groente 'Gobo' (klitwortel)

Sunomono - Wakame-zeewier met komkommer in een smaakvolle soja-azijnsaus

Eryngi Dengaku - Gebakken koningsoesterzwam met huisgemaakte Dengaku-miso saus
(absolute favoriet van de avond!)


Ume-Kyuri Rol - Sushi met gerookte organische tofu, ume-boshi pruim & komkommer

Gobo Salad - Salade met de traditionele Japanse groente klitwortel 'Gobo' en wortel

Umegensyu Shirakaga - Dessertwijn met een bouquet van pruimenbloesem en zoet elegante aromatische smaak

Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten