Appelscha: Herberg Het Volle Leven

We zijn al eerder bij Herberg Het Volle Leven geweest, bij een soortgelijk etentje in de zomer van 2014. Daarna nog een keer met Rick z'n verjaardag maar toen was het licht zo slecht dat de foto's niet blogwaardig waren.

Bij Het Volle Leven kun je terecht voor een heerlijk vegetarisch menu welke zonder problemen veganistisch gemaakt kan worden of aangepast aan andere dieetwensen. Daarnaast hebben ze kamers en een geweldige keet bij de bosrand waar je kan overnachten.

Vorige week zondag werd er weer een gezellig etentje georganiseerd met allemaal mensen die plantaardig eten en waren we met z'n vele om te genieten van Yt haar kookkunsten.

Herberg Het Volle Leven ligt midden in het Drents Friese Wold en is een mooi uitvalsbasis om dit prachtige natuurgebied te ontdekken. Helaas kwamen we in het donker aan en hebben we dit keer niet kunnen genieten van de mooie omgeving. Maar des te meer hebben we genoten van het zalige eten en het leuke gezelschap.

Als amuse kregen we een guacamole met gember en gegrilde venkelsalade.Het voorgerecht vond ik het lekkerste; truffelaardappeltjes gemarineerd met mierikswortel (en ik lust geeneens mierikswortel!) zoete aardappelchips, taugé, gekruide nootjes, uienchutney.


Als hoofdgerecht een paddenstoelenstoofpotje met anijspaddenstoelen en eringii, pastinaak, rijst en pompoen met een deegkorst. Erg lekker en smakelijk!


Het toetje was een rijstpap met kokos, kweepeertjes uit de tuin van Het Volle Leven in siroop en een sesamcracker.


We hebben er weer heerlijk gegeten en een superavond gehad.

Herberg Het Volle Leven
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
www.hetvolleleven.com
Print Friendly and PDF

3 opmerkingen:

 1. Wat een verfijnd en lekker menu!

  Smakelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik heb wat gemist zie ik wel.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor deze tip! Afgelopen weekend zijn mijn man en ik een weekendje naar Het Volle Leven geweest, en alles was fantastisch: de keet, de omgeving en het eten! Super!

  BeantwoordenVerwijderen