Thug Kitchen kookboek in het Nederlands + winactie!


Goed nieuws!
In april afgelopen jaar heb ik een review geschreven over het kookboek Thug Kitchen  Ik was (en ben!) erg enthousiast over het boek. Er staan erg lekkere maar ook zeker gezonde recepten in. En nu: het boek komt ook in het Nederlands uit! Heel erg prettig voor al die mensen die koken met Nederlandse recepten net even wat makkelijker vinden.

Ik heb de Nederlandse versie al mogen inkijken! Ze hebben ervoor gekozen om niet alles letterlijk te vertalen. Als je Thug Kitchen al kent is het geen boek voor mensen die niet tegen vloeken en ruige taal kunnen. Om dat allemaal naar het Nederlands te gaan vertalen zou erg gekunsteld overkomen. De ingrediënten en de noodzakelijke aanwijzingen zijn vertaald, maar de meeste overige kreten en grappige uitspraken hebben ze zo gelaten.

Wat ik zelf erg prettig vind is dat ze niet alles hebben omgerekend naar grammen en milliliters. De cups zijn gewoon kopjes geworden, wel zo makkelijk! Eigenlijk ben ik net zo enthousiast over het boek als de Engelse versie natuurlijk. Fijn dat er meer geheel plantaardige boeken in het Nederlands verschijnen. Dat maakt het net weer even wat toegankelijker :-)Bekijk de grappige trailer van het Thug Kitchen boek:

○○○○○○○

WINACTIE

Het boek is vanaf 7 september in de (online) boekenwinkels te koop! En nu het allerfijnste nieuws: ik mag er een weggeven onder mijn bloglezers!  Wat moet je doen?


Het boek wordt alleen verzonden naar een Belgisch of Nederlands adres. Ik maak op 5 september de winnaar bekend! 
○○○○○○○


Print Friendly and PDF

7 opmerkingen:

 1. Lol.... Alleen al vanwege die trailer zou je het boek toch op je verlanglijst zetten... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, leuk! Ik doe weer mee hoor! (Inderdaad erg grappige trailer!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaah! Wat een leuke trailer! Echt wel uitnodigend om het boek te kopen. Ben wel heel benieuwd anders. Ziet er een bangelijk uit!
  Fijne week! Sofie x
  Natuurlijk blond en gezond

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Ik hoop dat ik win :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb vorige week voor mezelf dit kookboek gekocht, echt fantastisch. Mijn vader vind het boek helemaal geweldig maar zijn engels is niet heel top. Ik heb al een aantal recepten in het nederlands vertaald voor hem maar het kookboek in het nederlands zou ik erg leuk vinden om hem cadeau te doen ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vorige week voor mezelf dit kookboek gekocht, echt fantastisch. Mijn vader vind het boek helemaal geweldig maar zijn engels is niet heel top. Ik heb al een aantal recepten in het nederlands vertaald voor hem maar het kookboek in het nederlands zou ik erg leuk vinden om hem cadeau te doen ❤

  BeantwoordenVerwijderen