Uitgelicht: Fluitenkruid Servies


Ik liep onlangs in Amsterdam en werd verliefd! Nu wordt ik wel vaker verliefd, op lekker eten, een mooi boek, fijne plekjes, maar dit keer was het servies! Nu ben ik zelf zeer kieskeurig wat betreft servies dus als ik ergens voor val, dan val ik er goed voor, hahaha.

Het prachtige Fluitenkruid servies was ik nog niet eerder ergens tegengekomen en dat klopt! Er was tot nu toe maar 1 verkooppunt in Nederland. Omdat ik vind dat als ik ergens verliefd op ben, de hele wereld dat mag weten ben ik het ook gaan verkopen in de Plantaardigheidjes Online Shop. Want dit servies maakt zo vrolijk, dat gun ik iedereen!


Het servies wordt gemaakt in Portugal, met een uniek design speciaal ontworpen voor Oost64. Ik merk dat ik vooral val voor keramiek dat er niet uit ziet alsof het massaal in een fabriek is gemaakt, met een kant en klaar transfertje als patroontje, en de vorm moet niet "geforceerd" handmatig eruit zien. Je weet wel van die schaaltjes die je dan bij de blokker ziet liggen die de suggestie moeten wekken dat ze met de hand gemaakt zijn, maar dat overduidelijk niet zijn.

Dit Fluitenkeramiek heeft dat echte authentieke, geen enkele tekening op het servies is gelijk. De vormen, en patronen wijken net allemaal even af. Ik vind dat prachtig!
Dat maakt dit servies tegelijkertijd stoer, het servies zelf is vrij robuust en stevig, maar ook fris en teder door het leuke vlotte fluitenkruid design.

    
En wat is er nou fijner dan met mooi weer lekker in de tuin eten op mooi servies? Ik kan daar enorm van genieten. Ik krijg dan altijd dat vakantie gevoel! Of het nou voor het ontbijt is, lichte lunch of het avond eten, ik vind dat het er overal bij past. Maar ook binnen staat het natuurlijk prachtig.

Zo heb je ook op een regenachtige dag, of dadelijk in de winter, toch iets zomers op tafel. Maar hopelijk is het de aankomende tijd ook gewoon nog prachtig weer net als de afgelopen dagen. 
    


Print Friendly and PDF

2 opmerkingen:

  1. Ahh haha, zo leuk dat je er helemaal weg van bent! Het is echt heel mooi.. en je foto's zijn echt wonderschone plaatjes! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen