Update Plantaardigheidjes: binnenkort!



Yes! Eindelijk kan ik het bekend maken! Er is zo ontzettend veel gebeurd het afgelopen half jaar, dat is eigenlijk te veel om nu even allemaal op te noemen. Daar wijt ik een andere post een keertje aan deze week. Maar ik hoop dat jullie dit net zulk leuk en spannend nieuws vinden als ik, en mijn afwezigheid een beetje snappen :-)  Binnenkort volgen alle details en natuurlijk voor WANNEER!


Ji Sinsie, Corine, Stephan heel erg bedankt voor jullie hulp bij het maken van de video, het is echt geweldig geworden! 
Print Friendly and PDF

4 opmerkingen:

 1. Wat spannend een winkel ik ben heel benieuwd! In ieder geval succes met alles. Groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een teaser ! Ik ben nu echt razend benieuwd ! Kom je iets in de buurt van de A-kerk beginnen ? Toffe video :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel het fimpje helemaal bekijken hoor :-) Het is een webshop! Ik was van plan een fysieke winkel te beginnen, maar andere zijn hetzelfde van plan. Toch ga ik ook opties geven als gratis leveren op afspraak in het noorden overwegen :-)

   Verwijderen
 3. Oeps... Ik had gewoon zo zitten kijken wáár in de stad je liep, dat ik de aftiteling over het hoofd gezien had... Was vast 'wishful watching' , hihi...

  BeantwoordenVerwijderen