Plantaardigheidjes, Online Shop

*webshop is gesloten*

Ja, bijna is het dan zover! Eind deze week hoop ik dan de virtuele deuren van Plantaardigheidjes, de online shop, te kunnen openen.
De puntjes moeten nog op de i gezet worden wat betreft de techniek maar dan kan ik echt gaan beginnen. Spannend(!) én leuk, ik heb er zin in!

Je kan bij Plantaardigheidjes terecht voor een breed assortiment plantaardige voedingsmiddelen en uiteraard heerlijke biologische wijnen die veganistisch geklaard zijn. Maar niet alleen je smaakpapillen worden verwend bij Plantaardigheidjes ook je huid, haar en huis kunnen worden verzorgd met producten die je bij Plantaardigheidjes kan vinden; uiteraard allemaal vegan en het overgrote deel biologisch/ecologisch.

Op zoek naar een leuk cadeautje of wil je je prachtige vegan gerechten beter laten uitkomen, kijk dan eens bij het prachtige keramiek en de handige keukenaccessoires. Niet grootschalig, maar met zorg en aandacht ingekocht.

Het assortiment is nog in ontwikkeling en zal nooit stilstaan. Zoveel mogelijk zal ik zoeken naar mooie producten met een verhaal, met aandacht gemaakt voor het milieu, mens en dier maar niet in de laatste plaats ook lekker en mooi!

*webshop is gesloten*


Print Friendly and PDF

5 opmerkingen:

  1. Wat super! Van harte! Je droom werkelijkheid......wordt vast en zeker een succes. Ga zeker eens bij je kijken.
    Veel succes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf ! Heel veel succes met de puntjes / laatste loodjes, ik kom zeker in je virtuele winkel rondneuzen !

    BeantwoordenVerwijderen