Utrecht: Oproer


Het is al weer even geleden, ik loop hopeloos achter, maar toch wilde ik graag nog even Oproer in het daglicht zetten. Inmiddels hebben ze al een andere kaart, maar zo krijg je wel een indruk van de gerechten en de prijzen. Sorry sorry!

Wij bezochten Oproer voor de tweede keer, ditmaal met vrienden na een dag weer terug in de schoolbanken. Oproer is een brouwerij, een pub én een restaurant. Het fijne eraan is dat het restaurant 100% vegan is! Het is op een paar meter lopen van het NS station Utrecht Zuilen, ideaal.

De eerste keer had ik de vegan döner, maar het was te donker om zelfs nog maar te kunnen identificeren wat er op mijn bord lag.
De tweede keer was het gelukkig een stuk lichter en had ik voor het prachtige gerecht Polenta-Tempé eilanden gekozen. Erg lekker, en ontzettend leuk opgediend.
Rick had de burger en die was deze keer juist lekkerder dan de eerste keer. Klapstuk was toch wel steeds het toetje: C-C-K-K-C Cake met kardemom, chili, koffie, kokos, chocolade cake en amaretto peer. 

  

  www.oproerbrouwerij.nl
CAB-Rondom 90A
3534 BE Utrecht


Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten