Naanpizza met courgette en peer

Super simpel, maar lekker!! Het maakt niet uit of je een naturel naan gebruikt, of een naan met een smaakje zoals bv koriander. Allebei heerlijk :-)  Varieer gerust met de groentes die je op de naan legt, denk aan tomaatjes, groene asperges, misschien wel aardbeitjes? Maar de combinatie peer, courgette en vegan kaas is toch wel erg zalig.


Naanpizza met courgette en peer 2 pers
2 vegan naans (de merken mundo & newbury phillips zijn vegan)
1 pakje soyananda naturel
1 kleine courgette
1-2 rijpe handperen
gedroogde wilde venkel (of Italiaanse kruiden)
zout & peper

Verhit de oven op 180°C

Leg op een bakplaat (eventueel bedekt met bakpapier) de twee naans. Bestrijk elke naan met de helft van een pakje soyananda.

Snijd de courgette en de peer met een mandoline in hele dunne plakken. Verdeel ze op de naans. Bestrooi met wilde venkel, peper en zout.

Bak in de oven voor 8 minuten.

Lekker met een frisse zomerse salade erbij.



Print Friendly and PDF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten