Chia banaan ontbijt met een kokos ananas drink

Normaal gesproken stond mijn voorraad kast vol met diverse soorten plantaardige melk. Op de een of andere manier greep ik 's avonds terwijl ik mijn havermout ontbijtje wilde klaarmaken mis. Alleen de Rijst Kokos Ananas Drink van Provamel die ik ooit eerder had ontvangen om uit te testen stond er nog. Dit trok mij helemaal niet om met haver te gebruiken dus bedacht ik snel iets anders.
Het was nog hartstikke lekker ook! Ik heb met dit ontbijt 4 uur inclusief een half uur intensief sporten gedaan. Lekker vullend en nog gezond ook. De ananas kokos smaak is niet overheersend maar wel lekker fris. 


Chia banaan ontbijt met een kokos ananas drink 1 pers
1 banaan
2 el (witte) chiazaadjes
Provamel Rijst Kokos Ananas Drink (of een andere plantaardige melk met een lekker smaakje)

De avond van te voren: snijd een banaan in stukjes, doe in een kommetje. Meng er 2 el (wit) chiazaad doorheen. Giet er nu zoveel Rijst Kokos Ananas Drink in dat alles nét onderstaat. Voorzichtig alles even omroeren, dek af en zet eventueel in de koeling.

De volgende ochtend serveren met wat vers fruit uit het seizoen,Print Friendly and PDF

2 opmerkingen: