Vegan MoFo favorieten week 4

Veganmofo2014  nr 29
En dat was het dan al bijna weer, nog 1 dag! Ik merk dat ik nog wel heel erg in de modus zit van "lekkere dingen maken en fotograferen" en had misschien nog wel door kunnen gaan, maar denk dat ik ook wel heel erg geniet van de rust die er dadelijk is.

Wat waren de gerechten die er voor mij uitsprongen, voor zover ik heb kunnen bekijken :-) :


Deze Sundried Tomato and Olive Scrolls van The Grumpy Sailor zien er zalig uit. Leuk als hapje op feestje of een receptie.Op de blog Connoisseurus Veg zag ik deze lekkere Garlic Dill and Hemp Cheese. Niet moeilijk om te maken, en ik wil graag wat meer doen met hennepzaadjes. Dit is een mooie kans. Ook lekker als lunch om mee te nemen met wat komkommertjes tussen de boterhammen. Zeker een die ik ga proberen.


Een simpel recept voor Indian Garlic Naan! Aangezien in de winkel nog steeds geen lekkere veganistische naans te vinden zijn is dit een handig recept van Elephantastic VeganDeze Shepherd’s Pie met een twist van de leuke blog Fiekefatjerietjes lijkt mij een geweldig herfstgerecht: regen buiten, kaarsjes aan binnen en een lekkere warme vullende maaltijd. Ik ben absoluut geen voorstander van gerechten "bark" te noemen, maar ik hoorde onlangs ook al de opmerking dat rozemarijn en chocolade zo geweldig samengaan dus deze chocolade brokken :-) ga ik zeker eens maken:  Rosemary Almond Chocolate Bark van de blog My Darling Vegan.Een Nanaicecream soft-serve met gegrilde necarine en dadelstroop om bij te kwijlen. Een recept van Nederlandse medeblogster Sanne, haar prachtige foto's en recepten kun je vinden op de blog Omdat ik dat wil.Hier heb ik nou zo'n trek in: Raw Lime Mousse Pie van de blog Soy Division.. Het is maar goed dat ik nu niet alle ingrediënten heb op moment van schrijven anders dan had ik waarschijnlijk al in de keuken gestaan :-) 
Print Friendly and PDF

7 opmerkingen:

 1. Mmm, die tomaten scrolls zien er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat heb je tegen op 'barks'?

  Oh, die nanaicecream met nectarine en dadelstroop! Te lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bark is toch kots? Nou als ik ergens niet tegen kan is het wel de associatie met overgeven :(
   Ach, ik vertaal het nu, het is barf! Ik dacht echt altijd dat ze met bark een plakkaat kots bedoelde of zo. Hahahaha,

   Verwijderen
  2. Hihi, wat grappig! Dan kun je het vanaf nu gelukkig met andere dingen associeren! Zoals met die overheerlijke choco brok, mmm!

   Verwijderen
 3. Wat een eer om tussen je favorieten te staan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee!
  Ahhh, wat super leuk om dit te zien en te lezen :D. Dankjewel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alles ziet er trouwens echt super lekker uit.. ik onthoud dit lijstje en ga er eens een keer rustig naar kijken, ook naar je vorige lijstjes!

   Verwijderen