Vegan MoFo favorieten week 2

Veganmofo 2014 #15
Poeh, ik had echt nauwelijks tijd om ook maar iets te volgen afgelopen week en ik was dan ook blij dat ik nog een paar berichten achter de hand had. Nu raakt mijn voorraad op en wordt het spannend of ik het nog wel haal, elke dag een bericht.
Toch er wel een paar lekkere receptjes uit kunnen halen afgelopen week. Wat vonden jullie er uitspringen?


Deze Vegan Buffalo Cauliflower Pizza van Fuck Yeah Vegan Pizza zag er wel heel erg lekker uit.
Het recept kun je hier vinden: That was Vegan? Buffalo Cauliflower PizzaIk heb zelf nog maar 1 x eerder een pâté gemaakt en die beviel eigenlijk heel erg goed. Deze ziet er ook erg lekker uit, en ook wel een stuk makkelijker: Vegan Mock Chopped Liver Spread van Triumph Wellness


Deze cookiebars met banaan, pindakaas, jam én chocolade zien er verrukkelijk uit, ze heten Evil Dead Delights en komen van de blog Bankrupt VeganVegan Beignets van de Duitse blog  Moveeatbreathe met een aparte bloemmengsel waaronder kastanjemeel!Nog een pâté: Walnut Mushroom Pâté van de blog Rock My Vegan Socks.
Deze is gemaakt met oa zwarte rijst.


Deze raw carrot cake van Mimi's Fairycakes ziet er zalig uit, en niet al te veel ingredienten. Ga ik zeker eens maken.


Deze creamy leek soup van Rosie's Vegan Kitchen ziet er zalig uit! Ik houd helemaal niet zo van prei, maar ik denk dat ik het met deze soep nog eens een kans ga geven. En dan uiteraard met die heerlijke knoflook broodjes erbij.


Print Friendly and PDF

5 opmerkingen:

 1. Ziet er lekker uit!! Die paté die je zelf al een keer gemaakt heb, staat het recept hier ergens op de blog? Zou het graag ook eens proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lindsay, jazeker, hier staat dat recept:
   http://www.plantaardigheidjes.nl/2013/12/franse-boerenpate.html

   Verwijderen
 2. Bij mij begint ook het eind van de receptenvoorraad/inspiratie in zicht te komen. Een maand is lang! Ik hoop dat het me lukt om in ieder geval 20 posts te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 20 ga ik nog wel redden denk ik, of er moet iets geks gebeuren. Het moet wel leuk blijven toch!?

   Verwijderen
 3. Dank je wel van Rosie's vegan kitchen x

  BeantwoordenVerwijderen