Vegan Month of Food 2014!Vanaf 1 september is het weer zover, dan barst het geweld van vegan plantaardig voedsel op het internet weer los :-) Net als in 2012 en 2013 doe ik dit jaar ook weer mee.

Wat houdt het precies in? Je meldt je blog, website, tumblr of instagram account aan op de veganmofo website. Als je je aanmeldt dan ga je in de maand september zoveel mogelijk, maar het liefst elke dag, bloggen over vegan food! Voor elke blog of site is het anders hoe je dat interpreteert, of het nou recepten, artikelen of alleen foto's zijn, als het maar gerelateerd is aan veganistisch eten. Veel mensen hebben een thema waar ze het de hele maand over gaan hebben of mee koken. Maar dat is mij iets teveel van het goede, ik houd het gewoon op het delen van lekker recepten.

Hartstikke leuk om mee te doen en al die enthousiaste bloggers te volgen. Ik ga proberen elke dag in september een blog te plaatsen, al kan ik niet beloven dat het er inderdaad ook 30 worden.
Heb je zelf een blog, instagram of website en wil je bloggen over plantaardig eten? Meld je dan aan! Laten we met z'n allen het world wide web in september overspoelen met onweerstaanbaar lekker plantaardig eten waar geen dierenleed aan te pas is gekomen :-)
Print Friendly and PDF

6 opmerkingen:

 1. Leuk Angelika! Ik kende alleen je andere blog, ik ga je zeker volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik had al wat gezien over Veganmofo, maar had geen idee wat het was.
  Ik ga me aanmelden denk ik! Ook ik weet niet of ik echt elke dag zal posten, maar wel zeer regelmatig.. Ik kijk nog wel even op de Veganmofo website!
  Dankje :) + mooie blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook misschien gaat meedoen, ik zal direct even spieken op je blog.
   En minimaal 20 berichtjes gaat vast wel lukken toch, hartstikke leuk juist :-)

   Verwijderen
  2. Hee Daniëlle!
   Ik heb me ingeschreven! Ik zag dat het vandaag de laatste dag was om dat te doen en het lijkt me echt heel leuk!
   Ik denk wel dat het moet lukken, al post ik normaal niet zo vaak. En ik ben een newbie als het om vegan food gaat! Maar dat maakt het misschien juist leuk :).
   Ik ben super benieuwd naar wat jij allemaal gaat posten, ik vind je blog echt heel fijn!
   Omdat het een Engels initiatief is, dacht ik dat ik ook in het Engels zou moeten posten. Maar ik las in oudere berichten van jou dat je hoopte dat het aantal Nederlandse blogs zou gaan groeien, dus ik doe het lekker in het Nederlands! Jij ook, toch?
   Liefs

   Verwijderen
  3. Leuk! En ook leuk dat je nu lekker in het diepe duikt met betrekking tot plantaardig eten, een leuke extra motivatie?
   En ja, andere talen zijn welkom. Ze maken zelfs een speciale pagina ingedeeld per locatie, hier zie je de lijst van 2013:
   http://www.veganmofo.com/2013-where-in-the-world
   Er zijn al zoveel Engelstalige blogs over vegan food, ik wil juist graag de Nederlanders (en Belgen :-)) inspireren en motiveren.

   Veel succes!

   Verwijderen