Een keer in de maand op zaterdag kun je bij Cafe en Bistro Kult in Groningen genieten van een geheel plantaardig menu! Saturday's Vegan Fine Food wordt meestal op de tweede zaterdag in de maand gehouden, behalve in de maand februari; toen is deze speciaal voor valentijn verplaatst naar de 15de.
Voor EUR 20,00 krijg je een gevarieerd geheel vegan menu! Geweldig dat er steeds meer vegan opties ook in Groningen komen, en helemaal leuk als het ook nog eens betaalbaar is.
De gerechten worden bedacht door Helinja Ruiter en ze plaatst meestal een paar dagen later de uitgewerkte recepten op haar facebook pagina. Handig voor als je de gerechten zo lekker vond dat je het thuis ook eens wilt maken!
Het menu van februari was :
Voorgerecht: Wortel-venkel salade met walnoten, cranberries en munt-gember-mayo
Hoofdgerecht: Gevulde rode pastaschelpen op een bedje van groen met een torentje van rode biet en een cashewcadeautje. Met name de vulling de pastaschelpen was erg lekker!
Nagerecht: Vlierbesmuffin met romig gluhweinijs en witte chocola
Houd de website van Kult of de facebook van Helinya the Creationist in de gaten voor wat er volgende maand op het menu komt.
Facebook Page
Labels
aardappels
aardbeien
aardpeer
amandelmeel
amazake
ananas
appel
artisjok
asperges
aubergine
avocado
banaan
berlijn
bietjes
bimi
bladerdeeg
bladgroen
bloemkool
boekweit
boerenkool
boerenpate
bonen
broccoli
brood
broodbeleg
bulgur
cacao
cashewnoten
champignons
chia
chipotle
chocolade
clearspring
courgette
couscous
cranberry
dadels
daslook
dip
edamame
eivervanger
erwten
evenement
falafel
feestelijk
fermenteren
festival
freekeh
fruit
gefermenteerde tofu
gerookte tofu
gierst
Groningen
haarverzorging
haricots vert
havervlokken
hazelnoten
ijs
ijspegels
jackfruit
jostabes
kaassaus
kala namak
kant en klaar
kastanjes
keramiek
kerst
khadi
kikkererwten
kikkererwtenmeel
knolselderij
knolvenkel
kokos
kokosmelk
komkommer
koningsoesterzwam
kookboek
kookboek review
kool
koolrabi
kruiden
kruisbessen
lamsoor
linzen
mais
mango
meiraapjes
melk
meloen
mibuna
milieu
miso
muffins
mythes
naan
Nieuw-Zeelandse spinazie
noodles
noten
notenkaas
olijven
online shop
ontbijt
paddenstoelen
palmkool
paprika
parelgerst
pasta
pastinaak
pate
peer
peper
pepers
peren
perzik
peultjes
pinda
pita
pizza
polenta
pompoen
pompoenpitten
prei
product review
quinoa
raapstelen
rabarber
radijs
raw
recept
restaurants
rettich
rijst
rozijnen
salade
schorseneren
seitan
sesam
shop
silken tofu
sla
smaakmaker
snijbiet
snijmoes
soep
soja medaillons
sojafilets
spelt
speltrijst
sperziebonen
spicebar
spinazie
spruitjes
steden
stoofperen
sugarsnaps
tahin
tatsoi
tempeh
tofu
tomaten
tortellini
tuinbonen
tzatziki
uien
uitgelicht
uitleg
vega gehakt
vegan
vegan balletjes
vegan garnalen
vegan kaas
vegan kip
vegan salami
vegan shop
vegan spekblokjes
vegan winkel
vegan worst
vegan yoghurt
vegan zalm
vegetarische kip
veldsla
venkel
vijgen
voordelen
walnoot
waterkers
wijntip
winterpostelein
workshop
wortel
zeekraal
zeewier
zoet
zoete aardappel
zwarte peper
zwarte rijst
Blog Archive
© Plantaardigheidheidjes. Mogelijk gemaakt door Blogger.
Ziet er lekker uit! Helaas is Groningen aan de andere kant van het land. Maar ik ben wel erg benieuwd!
BeantwoordenVerwijderenLiefs
goeie tip! bedankt
BeantwoordenVerwijderenBedankt ... ga het binnenkort uitproberen!
BeantwoordenVerwijderen