Het eten was heerlijk en de wijnen zalig en het gezelschap erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar en leuke kook-ideetjes en technieken opgegaan.
Als amuse kregen we een waslijntje met daaraan fijngehakte olijven in een loempiavelletje en op een rotsblokje stukjes biet.
Het eerste gerecht was een peterselieschuim, zalige tartaar van meloen, radijs, wortel, kruidenolie en balsamicocreme.
Vervolgens kregen we sushi gevuld met rettich, enoki paddenstoeltjes, zeewiersalade, wasabi, kikkoman siroop en bolletjes van komkommer.
Daarna kwamen er heerlijke anijs champignons, avocado met tomatenjam, witte biet, pastinaak, gebakken baby romaine sla en een papadum.
In vacuüm gekookte venkel met sinaasappel, amandelen en tomatenchutney.
Risotto van gort met paddenstoelen, stoofpeertje en strudelmet zuurkool en een jam van rode ui.
Als dessert een torentje van appelrasp, tum tum van vruchtengelei en een bolletje mojito ijs.
Eetcafe Schuitendiep
Schuitendiep 70
9711 RG Groningen
woensdag t/m maandag vanaf 17.00
dinsdag gesloten
Eetcafe Schuitendiep
Schuitendiep 70
9711 RG Groningen
woensdag t/m maandag vanaf 17.00
dinsdag gesloten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten