Vegan Month of Food: Vegan MoFo 2013!Na lang twijfelen heb ik mij dan toch aangemeld. Vorig jaar heb ik er ook aan meegedaan en ik vond het erg leuk, maar wel behoorlijk intensief: een hele maand elke dag proberen te bloggen (met een minimum van 20 berichten) over vegan food.

Dit jaar ga ik niet proberen elke dag te bloggen, maar wel proberen aan de 20 berichten te komen uiteraard. Gevolg is wel dat ik deze week wat minder post, zodat ik alvast een voorraadje aan berichten heb. Lastig hoor want ik heb het afgelopen weekend enorm veel lekkere vegan dingen gegeten buiten de deur, maar ook nog heerlijke recepten klaar staan waar jullie dus nog even op moeten wachten :-)

Wie van jullie bloggen/twitteren/instagrammen er allemaal mee dit jaar? Ik ben erg benieuwd. Ik hoop dat het aantal Nederlandse vegan blogs gaat stijgen, dat zou wel een mooie vooruitgang zijn. Je hebt nog tot 28 augustus om mee te doen!

Wil je meer informatie? Kijk dan hier: Vegan MoFo FAQS
Geen informatie meer nodig maar wil je je direct aanmelden? Dat kan hier: VeganMoFo Signup

Laten we met z'n allen het wereldwijde web overvallen met tientallen heerlijke, gezonden en diervriendelijke recepten, ideetjes en tips!Print Friendly and PDF

4 opmerkingen:

 1. Ik doe ook mee, maar heb pas 1 bericht klaar staan omdat ik net pas terug ben van een conventie die ik mede organiseer en daar is veel tijd in gaan zitten. Ik hoop dus dat ik deze dagen nog even het eea vooruit kan schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je meedoet :-) Ik ben erg benieuwd naar je bijdrages.

   Verwijderen
 2. Jeeej leuk! Ik doe ook mee zoals je al wist :-)
  Heb nog altijd niks klaarstaan... wel al onderwerpen in mn hoofd maar nog niks geschreven. Moet dringend aan de slag dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh cool, you're in too. I loved your mofoing last year!

  BeantwoordenVerwijderen