Morgen is het dan zover, dan wordt blogland, instagram, tumbler en waarschijnlijk ook twitter een maand lang overspoeld door vegan items! Dan gaat de Vegan MoFo 2013 van start.
Inmiddels staan alle deelnemers op de website *link* en er staat toch maar even een heel rijtje Nederlandse blogs bij. Superleuk! Ook een paar die ik nog niet ken dus die ga ik zometeen even lekker doorlezen.
Vegan MoFo gaat zoals ik eerder al schreef over een maand lang het liefst elke dag, maar minimaal 20 berichtjes, plaatsen over veganisme. Het liefst met een thema. Nu, daar doe ik niet aan.
Met een drukke baan, vele hobbies en alle diertjes die ik moet verzorgen ben ik al blij als ik elke avond weer iets lekkers op tafel kan neerzetten. Om mij dan ook nog te beperken tot een thema is voor mij iets teveel van het goede. Of misschien is mijn thema wel "lekker, gezond en diervriendelijk eten" hahaha, klaar!
Hoe dan ook ik heb er zin in, en verheug mij om alle berichten en lekkere recepten te lezen.
Op de valreep ook even een nieuw design gemaakt voor mijn blog. De vorige had ik al zolang! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, laten jullie het even weten?
ps ik schreef onlangs over het vegan magazine "Chickpea" en er is zojuist een Fall 2013 uitgekomen. Leuk voor inspiratie voor deze maand! Ook hier zitten weer prachtige foto's en lekkere recepten in. Voor maar $4,00 heb je een digitale versie.
Facebook Page
Labels
aardappels
aardbeien
aardpeer
amandelmeel
amazake
ananas
appel
artisjok
asperges
aubergine
avocado
banaan
berlijn
bietjes
bimi
bladerdeeg
bladgroen
bloemkool
boekweit
boerenkool
boerenpate
bonen
broccoli
brood
broodbeleg
bulgur
cacao
cashewnoten
champignons
chia
chipotle
chocolade
clearspring
courgette
couscous
cranberry
dadels
daslook
dip
edamame
eivervanger
erwten
evenement
falafel
feestelijk
fermenteren
festival
freekeh
fruit
gefermenteerde tofu
gerookte tofu
gierst
Groningen
haarverzorging
haricots vert
havervlokken
hazelnoten
ijs
ijspegels
jackfruit
jostabes
kaassaus
kala namak
kant en klaar
kastanjes
keramiek
kerst
khadi
kikkererwten
kikkererwtenmeel
knolselderij
knolvenkel
kokos
kokosmelk
komkommer
koningsoesterzwam
kookboek
kookboek review
kool
koolrabi
kruiden
kruisbessen
lamsoor
linzen
mais
mango
meiraapjes
melk
meloen
mibuna
milieu
miso
muffins
mythes
naan
Nieuw-Zeelandse spinazie
noodles
noten
notenkaas
olijven
online shop
ontbijt
paddenstoelen
palmkool
paprika
parelgerst
pasta
pastinaak
pate
peer
peper
pepers
peren
perzik
peultjes
pinda
pita
pizza
polenta
pompoen
pompoenpitten
prei
product review
quinoa
raapstelen
rabarber
radijs
raw
recept
restaurants
rettich
rijst
rozijnen
salade
schorseneren
seitan
sesam
shop
silken tofu
sla
smaakmaker
snijbiet
snijmoes
soep
soja medaillons
sojafilets
spelt
speltrijst
sperziebonen
spicebar
spinazie
spruitjes
steden
stoofperen
sugarsnaps
tahin
tatsoi
tempeh
tofu
tomaten
tortellini
tuinbonen
tzatziki
uien
uitgelicht
uitleg
vega gehakt
vegan
vegan balletjes
vegan garnalen
vegan kaas
vegan kip
vegan salami
vegan shop
vegan spekblokjes
vegan winkel
vegan worst
vegan yoghurt
vegan zalm
vegetarische kip
veldsla
venkel
vijgen
voordelen
walnoot
waterkers
wijntip
winterpostelein
workshop
wortel
zeekraal
zeewier
zoet
zoete aardappel
zwarte peper
zwarte rijst
Blog Archive
© Plantaardigheidheidjes. Mogelijk gemaakt door Blogger.
Hoera voor MoFo :) En je blogdesign ziet er leuk uit!
BeantwoordenVerwijderen