Vegan Mofo 2013 morgen van start!

Morgen is het dan zover, dan wordt  blogland, instagram, tumbler en waarschijnlijk ook twitter een maand lang overspoeld door vegan items! Dan gaat de Vegan MoFo 2013 van start.


Inmiddels staan alle deelnemers op de website *link* en er staat toch maar even een heel rijtje Nederlandse blogs bij. Superleuk! Ook een paar die ik nog niet ken dus die ga ik zometeen even lekker doorlezen.

Vegan MoFo gaat zoals ik eerder al schreef over een maand lang het liefst elke dag, maar minimaal 20 berichtjes, plaatsen over veganisme. Het liefst met een thema. Nu, daar doe ik niet aan.

Met een drukke baan, vele hobbies en alle diertjes die ik moet verzorgen ben ik al blij als ik elke avond weer iets lekkers op tafel kan neerzetten. Om mij dan ook nog te beperken tot een thema is voor mij iets teveel van het goede. Of misschien is mijn thema wel "lekker, gezond en diervriendelijk eten" hahaha, klaar!

Hoe dan ook ik heb er zin in, en verheug mij om alle berichten en lekkere recepten te lezen.

Op de valreep ook even een nieuw design gemaakt voor mijn blog. De vorige had ik al zolang! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, laten jullie het even weten?

ps ik schreef onlangs over het vegan magazine "Chickpea" en er is zojuist een Fall 2013 uitgekomen. Leuk voor inspiratie voor deze maand! Ook hier zitten weer prachtige foto's en lekkere recepten in. Voor maar $4,00 heb je een digitale versie.Print Friendly and PDF

1 opmerking: