tag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post8983180665192347669..comments2023-10-08T16:47:38.993+02:00Comments on Plantaardigheidjes: Twee soorten vegan pizza'sDaniëllehttp://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-46203696076428779872014-09-22T22:15:06.474+02:002014-09-22T22:15:06.474+02:00Mmm, pizza! Ik blogde eerder ook al een recept om ...Mmm, pizza! Ik blogde eerder ook al een recept om zelf pizzadeeg te maken: http://fiekefatjerietjes.wordpress.com/2014/02/12/pizza/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-3993179875636996342014-09-21T23:10:17.756+02:002014-09-21T23:10:17.756+02:00Ik ben nog steeds fan van het zelf maken van pizza...Ik ben nog steeds fan van het zelf maken van pizza, incl de bodem.. meestal beleg ik die met broccoli en olijven of de cougette-wortel variant van de veganchallenge. Het enige wat ik nog steeds wil maken is kaassaus, ik ben namelijk niet in de mogelijkheid om makkelijk aan willemburger te komen en mis soms de kaas. Maar die bodem ga ik wel onthouden!w.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-68950862766149872742014-09-21T22:01:22.739+02:002014-09-21T22:01:22.739+02:00Super leuke blog!
Wat fijn dat je ontdekt hebt da...Super leuke blog! <br />Wat fijn dat je ontdekt hebt dat de pizzabodem van de AH vegan is, heel handig! Ik denk dat ik binnenkort ook zelf een pizzabodem wil maken. Ik deed dit eens van quinoa, dat was wel aardig gelukt. <br />Fijn berichtje :), goeie tips om te beleggen. <br />Liefs!Sannehttps://www.blogger.com/profile/11006146208063356090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-44454071415377273162014-09-21T21:52:04.160+02:002014-09-21T21:52:04.160+02:00Hoi Chiara, wat jammer dat je niet meer blogt, maa...Hoi Chiara, wat jammer dat je niet meer blogt, maar leuk dat je nog steeds trouw leest :-)<br />Ik heb even gekeken op je blog, maar kan er geen recept voor pizza deeg vinden, klopt dat? Ik zou het graag zelf willen maken, maar wist niet dat je rauw deeg ook kon invriezen! Maar deze van AH is wel een uitkomst hoor ;-)Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-79505043786697452422014-09-21T21:49:44.033+02:002014-09-21T21:49:44.033+02:00Hi Martine, ja het is echt jezelf aanwennen niet a...Hi Martine, ja het is echt jezelf aanwennen niet alles erop te gooien vind je niet :-)) Maar nu ik deze twee heb geproefd weet ik dat ik het echt lekkerder vind als er minder opzit. Daar moet ik mijzelf dan steeds maar even aan herinneren..Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-79006147579050262212014-09-21T21:48:17.166+02:002014-09-21T21:48:17.166+02:00Hoi Danielle, ja ik deed dat ook altijd, extra tom...Hoi Danielle, ja ik deed dat ook altijd, extra tomatensaus. Maar de echte Italiaanse pizza's uit een restaurant hebben ook niet veel saus en die vind ik altijd vele malen lekkerder dan mijn zelfgemaakte of vroeger uit de supermarkt. Maar ieder zijn eigen smaak natuurlijk, dat is het leuke aan pizza's je kan er op doen wat je wil!Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-6393515677457626152014-09-21T20:46:40.838+02:002014-09-21T20:46:40.838+02:00Hoi Danielle, ik blog al een tijd niet meer, maar ...Hoi Danielle, ik blog al een tijd niet meer, maar blijf jouw blog met plezier volgen. Pizza bodem kun je makkelijk zelf maken, daarna dun rollen en (met of zonder tomatensaus) invriezen. Als jij trek in piza krijg, uit de vriezer, bedekken en gelijk in de oven, het is heerlijk. Het het klopt dat niet veel belegd moet geworden, de echte italiaanse pizza is ook niet rijk belegd :-) <br />Ik heb de courgette variant opgescrehven, ik ga zeker proberen, bedankt voor het delen van jouw recept!Chiarahttps://www.blogger.com/profile/18233402634477809007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-45113400026742237402014-09-21T20:04:19.601+02:002014-09-21T20:04:19.601+02:00Ik ben ook fan van de pizzabodems van AH, én van p...Ik ben ook fan van de pizzabodems van AH, én van pizza's met relatief weinig tomatensaus en beleg. Als ik ze zelf maak is de verleiding om ze veel te dik te beleggen ook groot, maar ik begin er al beter in te worden ;-)Martinehttp://vegetus.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-42119468224490654172014-09-21T19:57:51.368+02:002014-09-21T19:57:51.368+02:00Ziet er lekker uit! Ik doe inderdaad altijd nog me...Ziet er lekker uit! Ik doe inderdaad altijd nog meer tomatensaus op deze bodem. Ik heb de bodem al lang niet meer gekocht, maar ik krijg door jouw foto's weer helemaal zin in pizza maken. :)Daniëllehttp://www.legumo.nlnoreply@blogger.com