tag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post6896341080287401586..comments2023-10-08T16:47:38.993+02:00Comments on Plantaardigheidjes: Vegan pepperoni worstDaniëllehttp://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-91008210804083216852013-02-17T13:51:20.111+01:002013-02-17T13:51:20.111+01:00Welke kruiden heb je niet uit het lijstje?
Ik vind...Welke kruiden heb je niet uit het lijstje?<br />Ik vind zelf de chilivlokken en de cayennepoeder wel essentieel voor pit in deze worst. <br />Wij pakken vaak plakjes op van deze worst met wat Italiaanse kruiden en dan wat vegan kaas eroverheen. Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-28901185064739808792013-02-14T22:16:56.322+01:002013-02-14T22:16:56.322+01:00Nee hoor, je moet het folie gewoon goed dicht vouw...Nee hoor, je moet het folie gewoon goed dicht vouwen. het kan soms zijn dat de randjes wat harder worden maar na een nachtje in de koelkast trekt het vocht van binnenuit weer naar buiten en worden ze weer zacht. Ik heb losjes je recept gevolgd (ik had niet alle ingredienten in huis van het lijstje) maar ik vind ondanks dat ik de hoeveelheden kruiden nog opgehoogd heb het toch altijd nog een beetje flauw uitvalt. Als ik sta te mengen ben ik altijd bang teveel kruiden erin gedaan te hebben en als ik hem proef vind ik het jammer dat ik niet ruiger met de kruiden geweest ben. :-) Erdoor doe ik rookzout ipv vloeibaar dat zou natuurlijk ook uit kunnen maken. <br />Ik doe dan op brood nog extra ketchup of mosterd erbij om te compenseren. Maar ooit ga ik het perfecte recept vinden, want ik vind ze wel heel lekker voor op brood en als hartige snack. <br /><br />Ik wil ook graag nog eens de kerrieversie maken. Er zijn zoveel mogelijkheden. Ik maak er altijd 4 tegelijk, ben ik weer voor een tijdje klaar. :-)Inekenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-161871227920638392013-02-09T21:48:54.990+01:002013-02-09T21:48:54.990+01:00Ze drogen dan niet uit? Ga ik zeker eens proberen!...Ze drogen dan niet uit? Ga ik zeker eens proberen!Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-24303794466501698882013-02-08T19:12:04.858+01:002013-02-08T19:12:04.858+01:00Ik bak mijn worsten gewoon in de oven zonder het l...Ik bak mijn worsten gewoon in de oven zonder het laagjes water. Ook zonder draaien worden ze prima. Scheelt weer. ;-)Inekenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-91279583955208691232013-01-24T07:56:35.651+01:002013-01-24T07:56:35.651+01:00Dat ziet er goed uit zeg. Die ga ik binnenkort ook...Dat ziet er goed uit zeg. Die ga ik binnenkort ook eens maken!<br />Groet,<br />AngelikaAngelikahttp://angelikalukas2.blogspot.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-72731215874570296602013-01-20T17:09:13.366+01:002013-01-20T17:09:13.366+01:00Ik heb deze worst nog niet met verschillende smake...Ik heb deze worst nog niet met verschillende smaken gemaakt, maar wel vergelijkbare worstjes, zoals deze van vegandad: http://vegandad.blogspot.nl/2008/05/gumbo-with-vegan-andouille-sausage.html<br />Zijn andouille kruidenmix wil ik binnenkort nog een keer met dit worstrecept proberen. Sowieso maak ik dit soort worstjes altijd lekker kruidig, anders vind ik ze een beetje te veel naar brood smaken.Martinehttp://vegetus.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-52943666432259344212013-01-19T20:46:38.639+01:002013-01-19T20:46:38.639+01:00Maak jij er nog variaties op Martine? Of gebruik j...Maak jij er nog variaties op Martine? Of gebruik je alleen deze kruiden ?Daniëllehttps://www.blogger.com/profile/15918687898001709849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4177685614811861570.post-87030145594532968082013-01-19T08:35:52.934+01:002013-01-19T08:35:52.934+01:00Die ziet er mooi uit zeg! Dit is denk ik mijn favo...Die ziet er mooi uit zeg! Dit is denk ik mijn favoriete worst/seitan recept.Martinehttp://vegetus.nlnoreply@blogger.com